24.8.2017

YIT Opinnot Tradenomi (toisen tai kolmannen vuoden tietojenkäsittelyn tutkinto-opiskelijoille)

Tiedoksi....

Tarjoamme yhteistyössä Haaga-Helian ja Metropolian kanssa viiden opintopisteen kokonaisuuden, jonka aikana pääset soveltamaan opintojesi aikana kartuttamaasi tietoa ja taitoa käytännössä. Ensimmäistä kertaa syksyllä 2017 järjestettävä YIT Opinnot Tradenomi -kokonaisuus on suunnattu toisen ja kolmannen vuosikurssin liiketalouden ja tietotekniikan tradenomiopiskelijoille. Valitsemme YIT Opintoihin n. 15 opiskelijaa.

YIT Opinnot koostuu kahdesta lähijaksosta, itsenäisestä työstä jaksojen välillä ja palkallisesta harjoittelusta. Harjoittelupaikkasi voi olla esimerkiksi työmaalla projektiassistenttina hallinnollisissa tehtävissä tai tukifunktioissa talouden, rahoituksen, IT:n, HR:n, markkinoinnin tai liiketoiminnan kehityksen yksiköissä.  YIT Opintolaisille tarjoamme myös mahdollisuuden lopputyöhön. Valmistuttuasi sinua odottaa ura Suomen johtavassa rakennusalan yrityksessä, jossa olet mukana rakentamassa parempia elinympäristöjä.

Haluaisitko kuulla lisää? Järjestämme infotilaisuuden Haaga-Helian Pasilan kampuksella 31.8. klo 16-18 tilassa 1001. Tule paikalle tutustumaan paremmin YIT Opintoihin ja monipuolisiin uramahdollisuuksiimme!

Lue lisää hausta ja hae mukaan 15.9. mennessä osoitteessa yitgroup.com/opiskelijat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti