26.3.2013

Vaikuttavin opinnäytetyö - Sytyke ry

Systeemityöyhdistys Sytyke ry palkitsee vuosittain vaikuttavimman tietojärjestelmätyöaiheisen opinnäytetyön. Palkinnon tarkoituksena on kannustaa opiskelijoita tekemään laadukkaita opinnäytetöitä, edistää suomalaista tietojärjestelmätyön osaamista ja tehdä Sytyke ry:n toimintaa tunnetuksi oppilaitoksissa ja alan opiskelijoiden keskuudessa.

Palkittavan opinnäytetyön aihepiiri voi liittyä esimerkiksi ohjelmistoliiketoimintaan, kokonaisarkkitehtuuriin, käytettävyyteen, mallinnukseen, tietojärjestelmäprojektien hallintaan tai testaukseen. Opinnäytetyö voi liittyä teknologiaan tai sen hyödyntämiseen. Vaikuttavimman opinnäytetyön valintaan voi osallistua opinnäytetyö, joka on - valmistunut joko yliopistosta (pro gradu) tai ammattikorkeakoulusta - hyväksytty 1.7.2012 - 30.6.2013 välisenä aikana vähintään arvosanalla hyvä.

Vaikuttavimman opinnäytetyön palkintona on 500 €:n stipendi sekä vuoden jäsenyys Sytyke ry:ssä sisältäen Tietotekniikan liitto ry:n (TLL) jäsenyyden. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 15.7.2013 mennessä Sytyke ry:lle osoitteeseen opinnaytteet@sytyke.org. Hakemuksessa pitää olla:

  •     opiskelijan nimi, yhteystiedot ja oppilaitos sekä opinnäytetyöhön liittyvän tutkinnon nimi
  •     opinnäytetyön otsikko, aihe, tiivistelmä ja linkki opinnäytetyöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti