25.3.2013

Accenturen IT miniseminaari ti 16.4. Metropoliassa

Accenture järjestää tiistaina 16.4.2013 (klo 13-17) IT Miniseminaarin Helsingissä Metropolia AMK:ssa (Bulevardi 31, juhlasali ja tietokoneluokat) kaikkien ammattikorkeakoulujen tietotekniikan ja tietojenkäsittelyn opiskelijoille. Tarjolla on  neljä rinnakkaista työpajaa, joita ohjaavat Accenturen asiantuntijat. IT Miniseminaarissa sinulla on tilaisuus oppia uutta ja päästä näyttämään osaamistasi ajankohtaisten IT-aiheiden parissa, sekä kehittämään ryhmätyötaitojasi. Tarjoamme osallistujille myös pientä purtavaa ja virvokkeita.

Ohjelma:
13:00 – 14:00 Accenturen esittely ja IT Miniseminaarin avajaiset
14:00 – 16:00 IT työpajat Accenturen ja Avanaden konsulttien ohjauksessa
16:30 – 17:00 Accenture Awards -stipendien jako

Ilmoittaudu ja valitse työpajasi 5.4.2013 mennessä osoitteessa: http://www.surveymonkey.com/s/XRW7VZX. Paikkoja on rajoitetusti. Lisätietoja IT Miniseminaarista saat myös Haaga-Helian Irina Smirnovalta (irina.smirnova86@gmail.com) ja Arcadan Alex Fagerströmiltä (fagersta@arcada.fi).

Työpajojen aiheet:
  1. Mitä järjestelmä tekee kun kukaan ei katso? Prosessi- ja eräajoarkkitehtuuri määrittelyn ja teknisen suunnittelun näkökulmasta
  2. SAP hot topics (esivaatimukset: SAP:in perustuntemus)
  3. SharePoint Apps ja Office Store
  4. Windows Phone 8 WorkShop (esivaatimukset: MVVM ohjelmointimallin tunteminen on perusedellytys onnistuneen sovelluksen tekemiseksi. Visual Studion ja C# koodin perustuntemus on suositeltavaa, aikaisempaa kokemusta mobiiliohjelmoinnista ei tarvita, Työkalut: Visual Studio 2012). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti