6.2.2012

ICT-henkilöstökonsultti Nordic Henkilöstöpalvelut

Tehtävän kuvaus: ICT-toimialan kasvaessa  Nordic Henkilöstöpalvelut Oy rekrytoi Helsingin toimistolle myyntihenkistä henkilöstökonsulttia vastaamaan ICT-alan rekrytoinneista. Toimit osana kolmen hengen tiimiä ja vastuualueellasi on ensisijaisesti ICT-alan asiakkuudet. Osallistut uusasiakashankintaan, asiakassuhteiden hoitamiseen ja työntekijöiden hakuprosessiin. Täytä hakemus Nordic Henkilöstöpalvelut Oy:n työnhakujärjestelmään (www.nordic.fi).

Edellytämme hakijalta: ICT-alan tuntemusta (työn- tai koulutuksen kautta), koodaustaitoinen, kiinnostusta henkilöstöpalvelualaa kohtaan, aktiivisuutta, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä, hyvää ihmistuntemusta, sosiaalista luonnetta ja todellista halua menestyä omassa työssä sekä omatoimisuutta ja rohkeutta.

Tarjoamme: mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä henkilöstöpalvelualan yrityksessä, aikaansaavan, tiimihenkisen ja mukavan työyhteisön ja viihtyisät toimistotilat Bulevardilla.

Työsuhde alkaa helmi-maaliskuussa, oikean henkilön löydyttyä. Haemme työntekijää joko osa-aikaiseen työsuhteeseen (sopii hyvin opiskelijalle) tai vaihtoehtoisesti pitkäaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Heidi Yrjä, asiakkuuspäällikkö
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Bulevardi 7, 00120 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti