9.2.2012

Helka ry etsii tietotekniikan osaajaa monipuolisiin tehtäviin maaliskuun 2012 alusta

Työn kuvaus:

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka on kaupungin asukkaiden osallistumisen mahdollisuuksia kehittävä pieni helsinkiläinen yhteensä 77 paikallisen kaupunginosa- yhdistyksen keskusjärjestö. Etsimme jo maaliskuun 2012 alusta tietotekniikan ammattilaista monipuolisiin tehtäviin. Työ käsittää Helkan Joomla-pohjaisen julkaisujärjestelmän teknistä ylläpitoa, käyttäjien kouluttamista ja tukea sekä kotisivujärjestelmän kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Työhön voidaan liittää myöhemmin rekrytoitavan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan myös tietoteknisiä asiantuntijatehtäviä Helka ry:n projektien parissa.

Tehtävään valittavalta edellytetään tietokantapohjaisten www-sovellusten toiminnan ja rakenteen tuntemista sekä perustaitoja kotisivujen laatimisessa. Joomlan tai vastaavien julkaisujärjestelmien tuntemus. Kokemus ohjelmistoprojekteista sekä perehtyneisyys kartta- ja paikkatietosovelluksiin luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Toivomme erityisesti kiinnostusta yhteisöllisyyden kehittämiseen, palveluhenkisyyttä sekä motivaatiota koulutustehtäviin. Kokemus asukas- ja/tai järjestötoiminnasta sekä projektien vetämisestä on hyvä lisä. Työ edellyttää myös joustavuutta, omatoimisuutta sekä hyviä sosiaalisia taitoja, koska siihen liittyy paljon yhteistyötä ja verkottumista monialaisten kumppanien kanssa.

Esimerkiksi seuraavien teknologioiden tuntemisesta on etua työssä:
- HTML ja CSS
- PHP ja Joomla-ympäristö
- tietokantajärjestelmät, SQL (MySQL)
- Linux -palvelinympäristö
- myös JavaScriptin / jQueryn tai MooToolsin perusteiden tuntemus eduksi
- paikkatietojärjestelmät
- mobiilijärjestelmät ja paikantaminen

Kyseessä on määräaikainen työsuhde (sis. 3kk koeajan), joka jatkuu vähintään 2012 loppuun mutta erittäin todennäköisesti pitempäänkin. Työaika sopimuksen mukaan 6 - 7,5 h/ päivä. Työ alkaa viimeistään maaliskuun alusta 2012. Palkkaus: 2100 - 2300 euroa/kk, kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa niin pian kuin mahdollista (viimeistään perjantaina 17.2. klo 16.00) sähköpostitse osoitteeseen helka@helka.net.

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Pirjo Tulikukka (09-641 045)
IT-asiantuntija Ilari Kajaste (044-064 1045)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti