19.8.2020

Mentoriohjelmaan hakeminen

Jälleen on opiskelijoiden aika hakea Haaga-Helian alumnivetoiseen mentorointiohjelmaan! Palaute opiskelijoilta on ollut todella positiivista. Alumnit ovat luoneet heille uskoa tulevaisuuteen ja auttaneet hahmottamaan vahvuuksiaan.

Syksyn ohjelman ilmoittautuminen on avattu ja alumneja on jo ilmoittautunut runsaasti. Seuraavaksi onkin aika saada teitä opiskelijoita mukaan aktoreiksi. Hakijalla ei ole periaatteessa väliä onko loppuvaiheen vai alkuvaiheen opiskelija, olemme löytäneet kaikille halukkaille juuri sopivan mentorin. Tämä sopii hyvin mm. master-opiskelijoille.

Tästä ei saa opintopisteitä. Toteutus tulee olemaan täysin virtuaalinen, johtuen tästä meidän tilanteestamme. Moodle on tietopankkina ja alustana ja toki Zoomit ja Teamsit toimivat parien välillä keskustelualustana.

Tässä linkki Laurasta https://haagahelia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=22067  

Lue lisää MyNetista https://student.home.haaga-helia.fi/group/pakki/mentorointi 

Täällä lisää infoa: http://www.haaga-helia.fi/fi/palvelut/palvelumme-alumneille/opiskelijoiden-mentorointiohjelma?userLang=fi

Päivämäärät ovat nyt lokakuun alkuun laitettu, ne elävät maailmantilanteen mukaan. Toteutus on siis koronaturvallinen, koska kaiken infon voi saada Zoomin välityksellä. Myös parit voivat tavata virtuaalisesti. Ryhmän kokona tulee olemaan max 40 paria. Viime vuonna  oli 25 paria. Myös enkkuryhmä perustetaan, jos hakijoita tulee. Ilmoittautuminen päättyy 11.9. ja parit muodostetaan heti sen jälkeen.

 

Eva Loippo-Sännälä antaa  supermielellään lisätietoa. p. +358 29 447 1315

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti