16.4.2019

Alustava syksyn opetustarjonta + HOPS

Tässä  linkki alustavaan  syksyn monimuodon opetustarjontaan.  Suunnittele syyslukukauden opintosi ja lähetä päivitetty HOPS hyväksyttäväksi viimeistään 30.4.

Muistutuksena vielä, että uuden tutkintosäännön mukaan opiskelijan hyväksytty HOPS toimii syksyn opintojen ensivalinnassa 3.-10.6. opintojaksoille hyväksymisen pohjana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ne opiskelijat, joiden HOPSissa kyseinen opintojakso on, ja joiden HOPS on omaohjaajan hyväksymä, ovat ensisijaisia opintojaksolle valittaessa.
Nyt  onkin nyt tärkeää tarkistaa, että oma HOPS on kunnossa ja että sieltä löytyy vähintääkin kaikki syksylle suunnittelemasi opintojaksot. Huomaathan:

a) Jos HOPSisi on hyväksytty omaohjaajasi toimesta jo syksyllä, etkä ole tehnyt siihen lisäyksiä (eikä sinun tarvitse tehdä siihen lisäyksiä), niin HOPSia EI TARVITSE HYVÄKSYTTÄÄ UUDELLEEN. Sama hyväksytty HOPS toimii siis edelleen. Opiskelijoiden ohjeet löytyvät Mynetistä  kohdasta Ohjeet.

b) Jos taas olet lisännyt HOPSiisi uusia opintojaksoja syksyä 2019 ajatellen, niin tällöin lähetä HOPSisi hyväksyttäväksi omaohjaajallesi 30.4. mennessä.

Käytä HOPSissa AJOITUS-välilehteä opintojesi suunnittelun tukena. Ajoituksessa saat raahattua opintojaksoja valitsemillesi lukukausille ja sinun on helpompi hahmottaa, miten olet ajatellut opintojasi suorittaa ja miten esim. harjoittelun sijoittuminen tai mahdollinen opiskelijavaihto vaikuttaa opintojesi etenemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti