27.2.2019

Kesätyöntekijä Administer Oy:n tietohallintoon

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää noin 700 taloushallinnon ammattilaista ja palvelee lukuisia toimialoja, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin sekä kuntiin ja kaupunkeihin. Administerin tytäryhtiöistä Administer Partner Oy palvelee erityisesti suurasiakkaita ja Silta Oy tarjoaa palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluja. Administerin ja Pieksämäen kaupungin omistama Kuntalaskenta Oy on erikoistunut kuntien ja julkisyhteisöjen taloushallintoon. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa.

Haemme Helsingin Ruoholahteen tietohallintotiimiimme kesätyöntekijää. Tehtäviin kuuluvat:
tukitehtävät (lähituki, etätuki)
laiteasennukset (työasemat, puhelimet, verkkolaitteet)
ohjelmistoasennukset ja ylläpito (MS Windows 7/10, MS Office)
ympäristön dokumentointi sekä ohjeiden tekeminen ja ylläpito

Eduksesi katsomme kokemuksen Active Directory-ympäristöstä ja Office 365:sta. Oman mielenkiinnon ja osaamisen perusteella on mahdollista edetä myös vaativampiin suunnittelu- ja projektitehtäviin. Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan sähköisen taloushallinnon ympäristöön, kannustavan työilmapiirin sekä eteenpäin menevän yrityksen yhdessä tekemisen meininkiä.

Oletko etsimämme innokas ja ahkera tietohallinnon kesätyöntekijä? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi kotisivujemme kautta Administer -> Tietoa miestä -> Ura Administerilla (https://bit.ly/2y71Shr) kautta viimeistään 17.3.2019.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Tule mukaan rakentamaan rohkeasti erilaisen Administerin menestystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti