15.1.2019

Digia API Hackatemia järjestetään 5.-13.2.2019 - ilmoittaudu mukaan!

Neljän illan kokonaisuus, jossa tekninen API-osaaminen ja liiketoiminnan kehittäminen kohtaavat

Mikä API Hackatemia?
API (Application Programming Interface eli ohjelmointirajapinta) -pohjaiset integraatiot ja niiden monipuolinen hyödyntäminen ovat voimakkaassa nosteessa eri toimialoilla. API Hackatemia on Digian järjestämä neljän illan kokonaisuus, jossa opiskelijat ja asiantuntijat ideoivat ja suunnittelevat tiimeissä ratkaisuja ajankohtaisiin liiketoimintahaasteisiin API-teknologioita hyödyntäen. Lopputuloksena voi syntyä esimerkiksi asiakaspalvelubotti, joka toimii some-kanavissa tai API-rajapinta vaikkapa tuotetietojen jakamiseen tai hyödyntämiseen. Varsinaiset caset paljastamme mukaan valituille lähempänä tapahtumaa.

API Hackatemiassa tutustutaan aluksi asiakkailta, opiskelijoilta ja sidosryhmiltä tulleisiin tarpeisiin tai ideoihin hackatemiassa toteutettaviksi projekteiksi sekä tiimiydytään. Voit myös koota oman porukkasi ja osallistua hackatemiaan jo valmiina tiiminä! Lisäksi ensimmäisinä päivinä demotaan esimerkkitoteutuksia ja tutustutaan APIen maailmaan. Tänä vuonna API Hackatemiassa tutustutaan tarkemmin IBM Watson, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Swagger/Open API, AWS, Postman teknologioihin sekä APIOps Cycles menetelmään.

Suuri osa ajasta uppoudutaan hackathon-hengessä käytännön toimeksiantojen ratkomiseen eli API-ratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja julkaisuun. Viimeisenä iltana tiimit demoavat tuotoksensa ja paras tiimi palkitaan. Osallistujat saavat palautetta sekä muilta osallistujilta, että Digian asiantuntijoilta. Asiantuntijamme ovat koko hackatemian ajan paikalla osallistujien tukena.
Kenelle?
API Hackatemia on parasta antia sinulle, joka olet kiinnostunut laajasti digitalisaation ilmiöistä ja sopii hyvin mm. IT-alan opiskelijoille tai IT-ammattilaisille.

Oletko kiinnostunut IT-hankkeista ja haluat ymmärtää myös niiden liiketoiminnallista puolta? Kiinnostaisiko harjoitella APIen toteutusta ja julkaisua käyttäen vaikkapa tekstin- tai kuvantunnistusta, chatbotteja tai mikropalveluja? Ohjelmointitaitoiset voivat hyödyntää myös NodeJS tai C#/Java -taitojaan.

Lue lisää ja hae mukaan 23.1. mennessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti