15.10.2018

Comiqille oppimaan Docker-perusteet

Hei tietotekniikkaa opiskeleva Haaga-Helian vähintään 2. vuosikurssin opiskelija! Tervetuloa Comiqin toimistolle ti 30.10.2018 klo 17.00 alkaen tutustumaan Comiqiin sekä oppimaan konttiteknologia Docker -perusteet. Docker on käytetyin konttiteknologia, jolla voi kääntää ja ajaa ohjelmia. Voit osallistua illanviettoon vain seuraten esitystä, tai ottaa oman tietokoneen mukaan ja pyrkiä tekemään esitellyt tehtävät myös itse. Tällöin tarvitset käyttöösi tietokoneen, jossa on virtualisointimahdollisuus.

Illan aikana tarjolla on ruokaa ja virvokkeita, sekä tilaisuus päästä myös jututtamaan comiqlaisia. Ohjelma alkaen klo 17.00 Saapuminen Comiqin toimistolle (Kaisaniemenkatu 1 C, 5. kerros) ja ruokailu; Lyhyt esittely Comiqista; Docker-esitys; Vapaata illanviettoa, seurustelua ja virvokkeita. Jotta osaisimme varata riittävän määrän ruokaa, ilmoittauduthan to 25.10.2018 klo 23.59 mennessä.

Tutustu myös avoimeen työpaikkaamme. Comiq on voimakkaasti kasvava, nuorekas ja dynaaminen ohjelmistojen laadun parantamiseen ja DevOpsiin erikoistunut yritys. Työskentelemme asiakkaidemme merkittävissä ohjelmistohankkeissa testauksen, DevOpsin ja projektinhallinnan tehtävissä. Tällä hetkellä comiqlaisia on jo noin 70. Työnantajana Comiq on ainoa laadunvarmistuksen yritys, joka on menestynyt Great Place to Work -tutkimuksessa. Meillä ihmisiä pidetään arvossa ja tavoitteenamme on olla paras työpaikka comiqlaisille. Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.comiq.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti