15.3.2018

Kesälukukauden 2018 opintotarjontaa päivitetty

Kesälukukauden 2018 opintotarjontaa on päivitetty ja uusi esite 2.0 on julkaistu MyNetissä Kesäopiskelu-sivulla maanantaina 12.3. Lisänä mm.  Blender (basic) ja COM8-kursseja. Tarkemmat tiedot ja toteutusaikataulut löytyvät Lukujärjestykset-sivulla (muutokset mahdollisia).
Opiskelijoilla on tänä kesänä mahdollisuus ottaa opintoja myös 3AMK-kesäopinnoista (Professional Summer School) sekä yhteisestä summersemester.fi –portaalista (pääosin vapaasti valittavat opinnot), jossa on mukana 23 ammattikorkeakoulua.

Ilmoittautuminen kesän opintoihin eroaa sekä aikataulujen että käytäntöjen osalta riippuen opintojen järjestäjästä: ilmoittautuminen Haaga-Helian omille kesän toteutuksille alkaa 19.3. klo 8. Ilmoittautuminen summersemester.fi -opintoihin alkoi 15.3. klo 8 (eri korkeakoulujen välillä on eroja käytännöissä). Ilmoittautumisessa tulee käyttää @myy.haaga-helia.fi -sähköpostia. 3AMK-yhteistyönä järjestettävien opintojen ilmoittautumisohjeet ja kurssikohtaiset aikataulut löytyvät sivulta Professional Summer School.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti