1.11.2017

Ilmoittaudu mukaan! ”Paras tapa kapinoida on tehdä jotain” – Linda Liukas Haaga-Helian 10-vuotisjuhlaseminaarissa 6.11.


Jos aikataulusi sallii, niin ilmoittaudu mukaan...


Haaga-Helia ja Helia-säätiö järjestävät opiskelijoille 10-vuotisjuhlaseminaarin 6.11. Pasilan auditoriossa klo 14-16 teemalla "Paras tapa kapinoida on tehdä jotain”. Tekemiseen ei tarvita pelkkiä karttoja vaan myös kompassi. Seminaarissa tulet huomaamaan, että kaikki on mahdollista, myös asioiden tekeminen väärin päin. Tällä matkalla oppaina ja inspiraation ammentajina toimivat Linda Liukas ja Tero J. Kauppinen.

Linda Liukas, Digital Champion of Finland, on kirjoittanut useita nuorille suunnattuja koodaamista käsitteleviä kirjoja. Linda näkee teknologian yhtenä tärkeimmistä tekijöistä muuttaa maailmaa nopeasti paremmaksi. Toimitusjohtaja ja kanslianeuvos Tero J. Kauppinen on toiminut kansainvälisenä liikkeenjohdon konsulttina, ja hän paneutuu esityksessään siihen, miten johtaminen muuttuu digitalisoituvassa maailmassa.

Tilaisuus myös striimataan, joten voit seurata tilaisuutta myös muilta kampuksilta käsin. Esitelmät pidetään englanniksi. Linkki striimiin: http://myy.haaga-helia.fi/~hhstream/kapina.html

Ilmoittaudu juhlaseminaariin 3.11. mennessä tämän linkin kautta:
https://www.lyyti.in/Paras_tapa_kapinoida_on_tehda_jotain__HaagaHelian_10vuotisjuhlaseminaari_8951/fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti