31.5.2017

Ilmoittautuminen syyslukukauden opintoihin jatkuu 5.6. klo 8.

Maanantaista ( 5.6.) alkaen voi taas ilmoittautua syyslukukauden opintoihin. Pari muutosta/tarkennusta opintotarjontaan:

1) DIG4TA024-2 DigiStartUp 10 op peruutetaan syksyltä tutkintosäännön mukaisesti liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi.     Seuraava iltatoteutus on kevätlukukaudella.

2) THE1TA001-1 Tutkimusprosessi 5 op on tarjolla 23.10. - 15.12. verkko-opintoina. Vielä mahtuu mukaan.  (Opintojakso on DIGI-opsin opintoja)

3) MGT4TA002-17 Projektitoiminta-opintojaksolla ( 6 op 21.8. - 15.12. verkko-opintoina) voi korvata Digi-opsin Projektin johtaminen  5 op opintojakson, jota ei vielä syyslukukaudella ole tarjolla.

Ja vielä tätä jälkivalintaa koskeva ote tutkintosäännöstä:
Ensivalinnassa hyväksymättä jääneet jäävät jonottamaan mahdollisesti vapautuvaa paikkaa opintojaksototeutukselle. Jälkivalinnassa opintojaksototeutukselle pääsyn ratkaisee vain ilmoittautumisjärjestys. Kyseisenä lukukautena opiskeluoikeuden saaneilla opiskelijoilla on kuitenkin etusija ensimmäisen lukukauden opintojaksototeutuksille.
Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijat ilmoittautuvat jälkivalinnassa. Hyväksyminen opintojaksototeutuksille tapahtuu jälkivalinnan jälkeen.

Eli kannattaa toimia ajoissa - heti ensi viikolla!  Ja Excel-lukkarissa keltataustaisille ns. ensimmäisen lukukauden opintojaksototeutuksille (=Orientaatio ...., Viestinnän perusteet... ja Työvälineet...) voi ilmoittautua vasta 14.8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti