10.1.2016

Ohjelmistokehitys urana - Coding Factory 29.1.

Anna lähtölaukaus urallesi Coding Factoryssa 29.1.2016. 

Oletko valmis starttaamaan urasi ohjelmistokehityksen parissa ja haluat viedä urasi uudelle tasolle. Tervetuloa Coding Factoryyn! Coding Factory -tapahtuma esitellään Haaga-Helian Pasilan auditoriossa tiistaina 19. tammikuuta klo 13.00–13.30 suomeksi ja klo 13.30–14.00 englanniksi. Ilmoittaudu esittelytilaisuuteen 18.1. mennessä osoitteeseen sara.holmila@haaga-helia.fi

Coding Factory on aTalent Recruiting yrityksen järjestämä tapahtuma, joka tuo yhteen Suomen IT-alan kärkiyritykset ja lupaavat, nuoret IT-lahjakkuudet. Coding Factoryssa on mahdollisuus tulla rekrytoiduksi (junior) ohjelmistoinsinööriksi, backend- ja tietokantakehittäjäksi, UX-suunnittelijaksi, pilviarkkitehdiksi tai ohjelmistosuunnittelijaksi muiden lukuisten kiinnostavien paikkojen lisäksi.  Tapahtumassa voit esitellä osaamisesi suoraan RELEXin, Reaktorin, Qvikin, Futuricen ja CSC:n upeille ihmisille.  Coding Factory tarjoaa vuorovaikutteisia workshopeja, minihaastatteluja ja rentoja keskusteluja mahdollisten tulevien kollegojesi kanssa.  

Coding Factory on 29. päivä klo 15 lähtien Helsingissä.  Lisätietoja ja rekisteröityminen Coding Factory -tapahtumaan 21. tammikuuta mennessä tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti