9.11.2015

Krea - opiskelijoiden luova toimisto Haaga-Heliassa

Tämä tiedote koskee ehkä enemmän Haaga-Helian päiväopiskelijoita, mutta tiedoksi myös monimuoto-opiskelijoille.

Haaga-Helian liiketalouden yksikköön perustetaan Krea-niminen opiskelijoiden luova toimisto, joka tarjoaa mainos-, viestintä-, media-, digi- ja sisältötoimistojen palveluita yritysasiakkaille. Myös tikolaiset saavat mielellään osallistua Kreaan.

Luova toimisto Krean idea on tarjota Haaga-Helian opiskelijoille aitoja työtehtäviä mainos-, media- ja viestintäalalta osana syventäviä opintoja. Jotta Kreasta tulisi opiskelijoille mieluinen toimintaympäristö, pyrimme tällä kyselyllä selvittämään opiskelijoiden toiveita ja odotuksia. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä vaikuttamaan Krean toimintaan ja mahdollisesti omaan tulevaan työympäristöösi!

Linkki kyselyyn löytyy Moodlen Tikomonimuoto -kurssin kohdasta 1. Ajankohtaista. Vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti, eikä niitä voida yhdistää yksittäisiin vastaajiin. Kyselyyn tulee vastata viimeistään sunnuntaina 15.11.2015. Vastaamalla voit voittaa leffaliput kahdelle. Kiitos vastauksistasi ja onnea arvontaan!

Lisätietoja:
Tanja Vesala-Varttala
Mainonnan ja yritysviestinnän yliopettaja, 050 3100 715, tanja.vesala-varttala@haaga-helia.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti