7.10.2015

Harjoittelupaikkoja tarjolla - CGI

CGI etsii motivoituneita, mielellään vuoden sisään opintosuunnitelman mukaisesti valmistuvia opiskelijoita, joilla myös arvosanat ovat kohdillaan.  He tarjoavat mahdollisuutta työharjoitteluun, jonka aikana voi todistaa osaamisensa haastavissa asiakasprojekteissa viimeisimpiä teknologioita käyttäen. Harjoittelusta voi avautua myös jatkomahdollisuus.

Suomessa CGI:läisiä on yli 3000.  Harjoittelupaikat ovat Digital Transformation- osastolla, jossa noin 100 henkeä toteuttaa portaali-, sisällönhallinta-, dokumenttienhallinta-, mobiili- ja pilviratkaisuja kaikille toimialoille Suomessa kattaen niin isoja yrityksiä, valtionhallintoa, kaupunkeja, sairaanhoitopiirejä jne.

Keskeisiä avainosaamisia ovat mm. ASP.NET, SQL Server, Visual Studio, C#, HTML5, SharePoint, Office 365, Azure. Kaikkea ei  tarvitse tuntea heti, mutta joku kosketuspinta .NETiin ja Visual Studioon pitäisi olla. Sekä tietenkin hyvä teoreettinen pohja olio-ohjelmoinnista, relaatiotietokannoista jne. Vaihtoehtona on myös Java-track, eli jos pidät mieluummin kehittämisestä avoimen lähdekoodin välineillä, sekin on mahdollista.

Jos siis olet opintojesi loppupäässä oleva ohjelmointiin vihkiytynyt opiskelija ja olet etsimässä harjoittelupaikkaa, niin lähetä hakemus. Hakemusten pohjalta valituille järjestetään haastattelut. Nyt haetaan  3 harjoittelijaa Pitäjänmäen toimipisteeseen.

Tommi Kovalainen | CGI | Director, Consulting
Digital Transformation
tel. + 358 40 844 9540
tommi.kovalainen@cgi.com | www.cgi.fi | www.cgi.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti