2.2.2015

Edistä opintojasi virtuaaliopinnoilla

Unohditko ilmoittautua kursseille tai valitsitko liian vähän kursseja tai et mahtunut mukaan kaikille haluamillesi kursseille. Pääset vielä mukaan non-stop -kursseille, avoimenAMK:n kursseille ja Helsingin yliopiston MOOCeille.

Virtuaaliopintoina (verkko-kurssi) toteutettavilla non-stop -kursseille (tietojenkäsittely ja liiketalous) pääset mukaan milloin tahansa. Ilmoittaudu Kursseille WinhaWillessä. Keväällä 2015 aloittaneet, ilmoittautukaa suoraan kurssin opettajalle. Tässä on vielä koottuna kevään 2015 non-stop -kurssit, myös International Business -ohjelman kurssitarjonta.

VirtuaaliAMK:n opetustarjonta kursseista, joille voi hakeutua juuri nyt. Jos löydät jonkun sopivan kurssin ja se sopii HOPSiisi, ota yhteyttä opoosi. Hänen puoltonsa tarvitaan, jotta voit hakeutua kurssille. VirtuaaliAMK:n kurssit soveltuvat joko Vapaasti valittaviin tai Vaihtoehtoisiin ammattiopintoihin tai sieltä voi löytyä joku pakollisia opintoja korvaava kurssi.

MOOCit  eli massiiviset avoimet verkkokurssit löytyvät oheisesta linkistä. Voit suorittaa mm. Ohjelmoinnin perusteet Javalla (vastaa HH:n Ohjelmointia) tai web-palvelinohjelmoinnin kurssin tai paljon muuta.

Myös ensi periodin tikomonimuodon lähes kaikille virtuaalikurssille voi vielä ilmoittautua. Katso lisätietoja isosta Excelistä eli Helsingin toimipisteiden opetustarjonnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti