16.12.2014

Kysely Malmin tietotekniikan opetuksen muutosta Pasilaan

Malmin tietotekniikan opetus muuttaa Pasilaan – vastaa kyselyyn 31.12.2014 mennessä


Hyvä opiskelija,

Tietotekniikan koulutusyksikkö on keskittämässä toimintojaan Pasilan toimipisteeseen elokuussa 2015. Tarkoituksemme on tehostaa yhteistyötä ja vahvistaa yhteisöllisyyttä yksikössä niin opiskelijoiden kuin henkilöstönkin osalta. HAAGA-HELIA pyrkii keskittämisellä myös tilojen käytön tehostamiseen.

Keskittämisen myötä voimme tarjota yksikön kaikille opiskelijoille kaikki opetus- ja opintotoimistopalvelut samassa toimipisteessä. Uudet, syksyllä 2015 aloittavat opiskelijat käynnistävät opintonsa suoraan Pasilassa. Aiemmin opiskelunsa aloittaville opintoja voidaan tarvittaessa järjestää sekä Malmilla että Pasilassa.

Meille on tärkeää, että Malmilla nyt opiskelevien muutto uusiin toimitiloihin sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän kyselyn avulla pyrimme tunnistamaan opiskelijoiden tarpeita muuttuneessa tilanteessa sekä kehittämään Pasilan toimipisteen opetus- ja ohjauspalveluja. Kerro meille, mikä muutossa askarruttaa mieltäsi ja vaikuta kommenteillasi muutoksen järjestelyihin. Vastauksia käsittelemme luottamuksellisesti, eikä yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa raportista. Alla olevasta linkistä pääset kyselyyn, johon toivomme sinun vastaavan viimeistään keskiviikkona 31.12. Vastaaminen vie alle kymmenen minuuttia.


Tiedotamme opiskelijoille muuton edistymisestä ja lähetämme Pasilan toimipisteen opetus- ja ohjauspalveluja sekä tiloja koskevan infopaketin alkukeväästä. Lisätietoja: Paavo Lehessalo, paavo.lehessalo@haaga-helia.fi

Kiitos yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti