16.4.2014

Accenture Academy for Future Java Professionals

Haluatko oppia uusia taitoja, joille on suuri kysyntä työmarkkinoilla? Haluatko kartuttaa työkokemusta alan johtavassa yrityksessä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Accenture on loistava paikka kehittyä ammatillisesti. Academy for Future Java Professionals -rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on löytää Accenturelle tulevaisuuden Java-teknologian ammattilaisia.

Rekrytoimme ja koulutamme 10 uutta Java-osaajaa 5.5.2014 alkaen ohjelmassa, joka kestää 6 kuukautta ja sisältää 22 koulutuspäivää. Koulutukset koostuvat teknologiakoulutuspäivistä sekä vuorovaikutus-, tiimityötaitojen ja projektityötaitojen koulutuspäivistä. Koulutukset on suunniteltu kehittämään ammatillista osaamistasi, joka tukee työtehtäviäsi Accenturella. Jo koulutuksen aikana työskentelet asiakasprojekteissamme.

Teknologiakoulutuspäivien aiheita ovat
•       Java-ohjelmointi,
•       Java EE-ohjelmointi,
•       Agile Software Development with Scrum
•       Agile Engineering Practices

”Nykyään Java ei pelkästään pyöritä palvelimia miljoonille käyttäjille, vaan se on hiipinyt puhelimiin, tabletteihin, autoihin, kyniin, aurinkolaseihin, ja lähes kaikkialle mihin mielikuvitus sallii.”

ASENNE RATKAISEE
Etsimme hyvää asennetta ja tekemisen paloa. Accenture Academy on suunniteltu sinulle, joka olet kiinnostunut oman asiantuntijuutesi kehittämisestä Java-osaajana yhdessä maailman johtavista teknologiapalveluyrityksistä - Accenturessa.

AMK- tai yliopistotason tutkinto sekä ohjelmistokehitysosaaminen joko opintojen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta on hyvä pohja osaamisen kehittämiselle. Tärkeintä meille on, että olet motivoitunut oppimaan kanssamme. Ihmiset aidosti viihtyvät työssään Accenturella. Työ on haastavaa, mielenkiintoista ja merkityksellistä laajoissa asiakasprojekteissa. Käytössäsi ovat uusimmat teknologiat sekä kehitystyökalut ja apunasi osaavat työkaverit ja globaalin organisaation tuki.

TYÖKOKEMUSTA JA KOULUTUSTA
Ohjelman alusta lähtien työskentelet koulutusten ohessa taitojasi vastaavissa Java-projekteissa esim. ohjelmoijan, testaajan tai ylläpidon roolissa. Tavoitteenamme on kehittää sinusta suvereeni Java-teknologian osaaja ja ohjelmistokehityksen ammattilainen.
”Accenture Academyn koulutukset on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten Java-projektien tarpeita ja ohjelman painopiste on käytännön taitojen opiskelussa.”
Manager at Accenture Technology Solutions Olli Vättö

NÄIN HAET
Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, voit olla suoraan yhteydessä minuun Tiina Mäkinen: tiina.makinen(at)saranen.fi puh. 040 762 9644 niin kerron mielelläni lisää.

Voit hakea ohjelmaan  21.4. mennessä. Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi (koulutusnumero 653724) tai omassa TE-toimistossasi
2.  Täytä tietosi myös täällä, sillä sinut kutsutaan haastatteluun tämän hakemuksen perusteella.

Voit hakea ohjelmaan mikäli olet jo valmistunut ja sinulla on tutkinto suoritettuna ohjelman aloituspäivään 5.5. mennessä. Ohjelman ajalle voit hakea sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus sekä lisäksi kulukorvausta (9 € /pv veroton). Lisäksi voit saada ns. korotusosan tukeesi (4,75 €/pv), mikäli Accenturen RekryKoulutus on osana TE-toimistossa laadittua työllistymissuunnitelmaasi. Hakuprosessin alussa varmistamme, että olet oikeutettu ohjelman aikaisiin tukiin.

Lue lisää ohjelmasta osoitteessa www.futurejava.fi

ystävällisin terveisin,
Tiina Mäkinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti