13.2.2014

Virtuaalisen oppimisympäristön toteuttaja - ohjelmistosuunnittelija

Lapin yliopisto hakee virtuaalisen oppimisympäristön toteuttajaa/toteuttajia.

Haemme Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen pro gradu -lopputyön virtuaaliselle oppimisympäristölle toteuttajaksi/toteuttajiksi ohjelmistosuunnittelijaa. Toteutus soveltuu opiskelijan/opiskelijoiden päättötyöksi tai laajaksi kurssiprojektiksi. Pro gradu -tutkielmamme aiheena on luoda virtuaalinen oppimisympäristö lukion media ja kuvien viestit -kurssille. Oppimisympäristössä opiskelija tulkitsee sekä tuottaa sisältöä eri tavoilla ja samalla se toimii oppimisen ja arvioinnin välineenä niin opettajalle kuin opiskelijalle.

Tekniset osaamisedellytykset: Etsimme UI-suunnittelijaa, jolla on kokemusta HTML5-, CSS-koodista, modernista JavaScriptistä (angular ja node.js). Myös tietous UI-testauksesta (protactor/selenium, Jasmine) on tarpeen, sekä osaamista REST käyttöliittymästä ja modern client-server-käyttöliittymistä. Osaamista C#, J2EE, tai muusta vastaavasta edellytetään.

Toteuttajan/toteuttajien tulisi työskennellä ketterästä ohjelmistokehityksestä käsin ja iteraatioperiaatteiden mukaisesti. Toteuttajalta odotetaan aloitekykyä ja omatoimisuutta, sekä refaktoroinnin sisällyttämistä omaan työskentelyyn. Odotamme toteuttajalta luovia ratkaisuja, jotka eivät kuitenkaan ole projektin valmistumisen esteenä/hidasteena.

Kannustepalkkio tehdystä työstä. Olemme hakeneet projektille apurahaa, jolla pyrimme tarjoamaan ohjelmistosuunnittelijalle/ -suunnittelijoille kannustepalkkion tehdystä työstä. Palkkion suuruus määräytyy saadusta apurahasta. Olemme hakeneet kuitenkin seuraavaa summaa ohjelmistosuunnittelijan/ -suunnittelijoiden työpalkkioksi: yhteensä 2000 euroa.

Lisätietoja: Jenna Ohra-aho (050 345 5442, johraaho@ulapland.fi ) ja Erika Perttuli-Borobio (044 321 3338, eperttul@ulapland.fi )                
              
Työ soveltuu opinnäytetyöksi, projektityöksi tai työharjoitteluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti