24.9.2013

Syyslukukaudelle opintoja?


Etsitkö syyslukukaudelle opintoja?

Seuraaville 5. periodin Tietojenkäsittelyn monimuodon opintojaksoille mahtuu vielä (24.9. tilanne):
BUS1TA001-19 LÄHI Yrityksen toiminta ja toimintaympäristö
BUS1TA001-20 MMT  Yrityksen toiminta ja toimintaympäristö
BUS1TA002-13 LÄHI Multicultural teamwork
BUS2TA004-11 VIR  Juridiikka
BUS2TA005-18 VIR  Yrityksen taloudellisuus ja tuloksellisuus
COM1TA001-22 LÄHI Viestintä ja esiintymistaito
ICT2TA010-10 LÄHI ICT architectures
ICT2TA010-9  MMT  ICT architectures
SWE1TA001-12 LÄHI IT-svenska
TOO8HH001-5  VIR  Tietotekniset välineet

Lisäksi HH:n opetustarjonnasta löytyy COM8HH002-7 Kirjallinen yhteisöviestintä VIR, jolla voit korvata Viestintä ja esiintymistaitokurssin. Lisätietoa HH:n koulutusohjelmien yhteisistä opintojaksoista löytyy täältä
Ilmoittautumiset WinhaWillellä (ellei onnistu, niin ota  yhteys omaan opoon)

Näiden lisäksi kannattaa tarkastaa Virtuaaliammattikorkeakoulun opetustarjonta. Sieltä löytyy verkko-opintoja sekä vapaasti valittaviin että ammattiopintoihin.
Esimerkiksi hakuaika opintojaksoille Basics of Android Programming, Itsensä johtaminen ja alaistaidot,Unix/Linux-peruskurssi ja Talousmatematiikka on juuri meneillään.

Mene selaimella osoitteeseen www.amk.fi -> opintopalvelut -> Jos haluat kaikkien aihepiirien opintotarjonnan tutkittavaksi, niin jätä muut hakuehdot ennalleen ja ruksi vain "hakuaika meneillään". Opetustarjontaa pääset selaamaan ilman rekisteröitymistä.  Jos haluat jollekin kurssille,
niin sovi siitä ensin oman ohjaajasi kanssa, rekisteröidy sen jälkeen virtuaaliamk:n käyttäjäksi ja tee ilmoittautuminen. Merkitse "asiasta sovittu" kohtaan oman opinto-ohjaajasi nimi. Jonkin ajan kuluttua, opintojen hyväksyjä tekee puoltomerkinnän. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti