11.10.2011

Mainos- ja viestintätoimiston työpajaan kouluttamaan

Liiketalouden Mainos- ja viestintätoimiston työpaja -opintojakso tekee yhteistyötä Tietojenkäsittelyn Tietotekninen selvitys ja kouluttaminen –opintojakson kanssa.

Tietotekninen selvitys ja kouluttaminen (6 op) -opintojakson kouluttamisessa perehdytään tietotekniikan kouluttamiseen ja sen eri osa-alueisiin harjoittelemalla käytännössä tietotekniikan oppituntien pitämistä. Tähän on nyt mahdollisuus Mainos- ja viestintätoimiston työpajassa.

Ensimmäiset koulutusmahdollisuudet ovat maanantai-iltaisin 21. ja 28.11.2011 Malmilla.

Mainos- ja viestintäpajan opiskelijat tekevät pienimuotoisen sivuston jollakin blogialustalla heille annetusta CityShop –yrityksestä ja tavoitteena on, että he oppivat käyttämään verkkojulkaisuohjelmia ja harjaantuvat suunnittelemaan ja laatimaan verkkosivustoja. Kouluttajatehtävää tekevä opastaa blogialustan käyttöönotossa ja käytössä sekä web-julkaisun kuvankäsittelyssä. Tähän antaa erinomaiset valmiudet paitsi Verkkomultimediakurssi myös 17.10. alkava valinnaiskurssi Sosiaalinen media tutuksi.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Outi Valkille. Mainos- ja viestintätoimiston työpajan vastuuopettaja on Anja Rosenström ja Tietotekninen selvitys ja kouluttaminen –opintojakson vastuuopettaja on Tiina Koskelainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti