2.9.2011

Koulu- ja työtodistusten kopiot pikaisesti opintotoimistoon

Opintotoimisto ei ole vielä saanut kaikilta aloittavilta opiskelijoilta haussa käytettyjen todistusten kopioita. Jos asia ei vielä ole kohdaltasi kunnossa, niin toimita valintasi perusteena olevat todistuskopiot ja liitteenä oleva henkilötietolomake täytettynä mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 16.9.2011 klo 16.00 mennessä osoitteeseen HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, Opintotoimisto, Hietakummuntie 1 A, 00700 Helsinki. Opintotoimiston aukioloajat löydät seuraavasta linkistä: http://www.haaga-helia.fi/fi/tietoa-haaga-heliasta/yhteystiedot/opintotoimistotVoit toimittaa todistuskopiot ja henkilötietolomakkeen myös ensi viikon maanantaina 5.9 opinto-ohjaajalle Orientaatio ITC-alaan- opintojakson tunneilla. Muistathan ottaa kopiot valmiiksi!

Toimitettavat kopiot
  • Haussa käyttämäsi koulutodistus.
  • Työtodistukset yleisestä työkokemuksesta 24 kuukaudelta. Osa-aikaisessa työtodistuksessa tulee näkyä kokonaistuntimäärä. Työsopimus ei kelpaa työtodistukseksi.
  • Työtodistukset alakohtaisesta työkokemuksesta, mikäli merkitsit sitä hakulomakkeessasi.
  • Todistukset ammattikorkeakoulussa tai avoimessa ammattikorkeakoulussa samalla koulutusalalla suoritetuista opinnoista.

Kopiot todistuksista on toimitettava, vaikka olisit ilmoittautuisit poissaolevaksi. Kopioita ei palauteta.

Alkuperäisten todistusten tarkistaminen

Opintotoimisto vertaa alkuperäisiä toimittamiisi kopioihin, joten muistathan ottaa alkuperäiset todistukset mukaan, kun palautat todistuskopiot. Jos tuot todistukset maanantaina 5.9., opinto-ohjaaja vertaa kopioita alkuperäiseen todistukseen!

Poissaolevaksi ilmoittautuneen alkuperäiset todistukset tarkistetaan opintojen alkaessa opintotoimistossa.

Opiskelupaikan ehdollisuus

Opiskelijavalinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes todistukset on tarkistettu ja todistuskopiot verrattu alkuperäisiin todistuksiin. Muutoin opiskeluoikeutesi puretaan automaattisesti 16.9.2011 klo 15.00!


Yst. terveisin

Minna Polvinen, opintosihteeri
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu
Hietakummuntie 1 A, 00700 Helsinki
puh. 040-488 7434
E-mail: minna.polvinen@haaga-helia.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti