16.2.2021

Accountor etsii it-harjoittelijaa

Accountor etsii it-harjoittelijaa: "Oletko harkinnut uraa erityisesti järjestelmien ja ehkä jopa HR-asioiden parissa? Oletko vailla monipuolista harjoittelupaikkaa? Oletko valmis aloittamaan harjoittelusi jo maaliskuussa 2021 Accountorin Espoon toimistossa Keilaniemessä?

Me etsimme nyt harjoittelijaa HR Flow- tiimiimme Accountorille! Järjestelmistä ja asiakaspalvelusta innostuvalle harjoittelijalle on nyt huippumahdollisuus avoinna järjestelmä, HR- ja palkka-asioiden parissa!

Etsimme järjestelmäpuolen ja HR-puolen tehtävistä aidosti innostuvia tulevaisuuden superammattilaisia. Toivomme sinulta erityistä intohimoa järjestelmiin, numeroihin ja työsuhdeasioihin. Toivomme sinulta heti alussa kokemusta Mepcosta. Sharepoint-kokemuksesta on sinulle myös ehdottomasti apua harjoittelusi varrella. Arvostamme innokasta ja eteenpäin katsovaa asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä ehdottoman positiivista tiimityöskentelyasennetta."

Lue lisää Haaga-Helian JobTeaser-palvelusta.

1 kommentti:

  1. Review of Merkur, Nordic, and Scandinavian Merkur - deccasino.com
    The Merkur Futur Adjustable Safety Razor features a non-adjustable kadangpintar head, with adjustable blade angle to maximize the 메리트카지노 grip and maximum grip. 메리트 카지노 쿠폰

    VastaaPoista